Kaikenlaista ehtinyt taas tapahtua.

Hallilla

Maanantaina käytiin hallilla (molemmat koirat). Mona: vähän seuraamista; paljon vas.käännöksiä, joista heti pysähtyminen, jotta pääsin puuttumaan edistämiseen. Toimi ok. Liikkuu hallissa mun mielestä huonosti (jännittää alustaa -> lonkat?). Kaukoja; i-m. Istumiset tosi hyviä, maahan hyvä. Jos otan toisessa järjestyksessä niin maahanmenossa liukuu eteenpäin. Maahanmenotreenaus siis jatkuu. Liikkeestä istu: kunnossa. Liikkeestä seiso; kunnossa (pieni käsiapu). Vieraan kapulan pitoja ja pari noutoa. Kapula oli tosi huonon mallinen bokserin suuhun, semmonen lyhyt suukappale. Ote ok, vähän mälväsi, noudot ok (vähän hidas, mutta uskon, että alusta syynä). Ei kai muuta sitten. Räksyn kanssa seuraamista, kontaktia, istu, maahan ja luoksetuloja. Keskittyminen loistavaa

Pentupurut

Keskiviikkona ajeltiin Mäntsälään, jossa Räksy pääsi leikkimään Pekan kanssa. Räksy ei pitänyt rättiä oikein minään, joten seuraavalla kerralla otetaan joku pieni purutyyny, johon pystyy tekemään otteen. Saalisti ja taisteli hyvin. Suunnitelmana käydä ennen hampaiden vaihtumista kerta viikkoon, lähinnä mun takia (ohjaaminen).

Pentukaveri

Eilen käytiin Talissa lenkkeilemässä bordercolliepennun kanssa. Räksy ei vaikuttanut olevan älyttömän kiinnostunut tästä kaverista. Jonkun verran juoksentelivat ja lopuksi Räksy sitten veti kilarit pariin otteeseen. Toki ymmärtäähän sen, että kun on tottunut painimaan bokserin kanssa niin eihän mikään muu tunnukaan miltään Koko lenkkihän alkoi tyylikkäästi auton juuttumisella lumihankeen, josta avulias Vermon työntekijä veti sen traktorilla pois. Eipä ollut eka kerta meikäläiselle...

Uusia mestoja ja Monan lääkityksestä

Tänään Räksy kävi vierailemassa mun duunissa. Tyttö paineli konttorilla kun maailman omistaja, eipä sitä tunnu mikään suuremmin ihmetyttävän. Monan tilanteesta juteltiin tänään Anun kanssa ja kokeillaan vielä erimerkkistä kipulääkettä (Metacam)kun olemus on kuitenkin kohentunut. Mona oli kipeä jaloistaan parina päivänä, koska päätti tulla vajaa metrisestä portista yli. Ei ole lonkat ihan tottuneet tuommoiseen (varsinkin nykyisellä lihaskunnolla).

Laumaelämää

Sitten vielä laumaelämästä. Tytöt on alkaneet kaveerata oikein kivasti  Leikkivät pihalla pitkät tovit ja sisällä niitä voi pitää samassa tilassa. Räksy on oppinut väistämään Monaa tietyissä tilanteissa eikä silloin edes mene lähelle. Mona taas on alkanut pehmetä ihan toden teolla  Pentu saa viedä lelun naaman edestä, syödä häntää ja juoda Monan kupista. Tätä kirjoittaessa nukkuvat somasti soffalla, pennulla pää Monan pyllyn päällä. Suurinta hupia näille tuntuu kuitenkin olevan mökääminen pihalla (naapurisopu kunniaan..):

Välillä ehtii olla söpönäkin:

Yök, märkää ja kylmää: