Ja taas blogin päivitys jäljessä..

Keskiviikkona käytiin puruissa (tai haukuissa). Hyvin män, keskittyy tosi hyvin eikä enää muuta näekään kun Pekan kun tullaan halliin. Mun täytyy muistaa, että otan ihan pikkupikku askelia kun edetään, koska isommalla askeleella alkaa heti saalistaa.

Perjantaina käytiin normaaliin tapaan lenkkeilemässä Tuomarinkartanon nurkilla ja kotona sitten huomasin, että Räksyn toinen silmäkulma on turvonnut. Ajattelin eka, että Monan hammas on vähän rouhassut, mutta sitten turposi toinenkin silmäkulma ja huuletkin vähäsen. Soitin varmuuden vuoksi eläinlääkärille ja siellä kehotettiin seurailemaan tilannetta.

Turvonnut Räksy-parka:

Iltalenkillä tuli oksennus ja oikeastaan se jälkeen turvotus alkoi laskea. Voiskohan olla, että hevosen lannassa oli olllut jotain lääkejämiä, koska mitään muutakaan ihmeellistä Räksy ei suuhunsa pannut. Kotona kävin paikat läpi ja mihinkään kiellettyyn ei ollut päässyt käsiksi.

Lauantaina käytiin pikaisesti pyörähtämässä Pukinmäen juna-asemalla katsomassa, yllättäen, junia  Reissu oli pikainen lähinnä sen takia, että koko alue oli aivan kuvottava ja sieltä saa varmaan jonkun taudin vain käymällä laiturilla. Yök. Kuten odotettua, Räksy ei junia noteerannut, mutta tulipahan käytyä.

Sunnuntaina purut. Oikein hyvät treenit taas, tyytyväinen olen Räksyn kehitykseen. Kohta puoliin pääsee varmaan puremaan, enää kulmurit pitäisi vaihtaa. Poskihampaatkin on lähes kaikki vaihtuneet.

Mona oli tokan akupunktion jälkeen aika kehnon oloinen, mutta viikonloppuna ja tänään on ollut tosi pirtsakka ja aika lailla oma itsensä. Kulkee lenkillä hyvin ja on mieleltään virkeä. Selkälihakset ovat kyllä jumissa, täytyy tehdä visiitti Tamaran luo mahd. pian.

Parina päivänä olen ottanut Räksyn kanssa esineilmaisua pikkupurkin kanssa. Pidän kättä purkin päällä nyrkissä jottei pääse koskemaan purkkiin ja samalla nyrkki antaa vihjeen maahanmenosta (kuten tottiksessakin). Räksy hiffasi homman jujun nopeasti ja tipahtaa nätisti maahan purkin eteen. Jatketaan harjoituksia.

Tässä vähän kuvasatoa parilta viime päivältä:

Hyvänmielenkoira pallon tamppauspuuhissa:

Ja Räksyä:

Kaikki jalat ilmassa

Välillä ehtii olla jalat maassakin