Tänään jäljellä Nooran ja Iineksen kanssa.

Monan jälki takapellolle. Tarkoitus oli tehdä joku ihan muunlainen kuvio, mutta pelto olikin sen verran märkää loppupäästä, että tuli tehtyä taas suora, pienillä mutkilla, pituutta rapiat 300 askelta. Ruokaa (nappula) alussa ja satunnaisesti matkalla. Voimakas sivutuuli, alusta alussa kuivaa, loppupäässä märkää.

Lähetin vähän huolimattomasti, pitää muistaa jatkossa se huolellisuus! Työskenteli jäjellä oikein hyvin, tyhjät ok. Kova sivutuuli painoi pari kertaa vähän jäljen sivuun, korjasi itsenäisesti, en tarkotuksella puuttunut koska halusin nähdä miten käyttäytyy. Pari kertaa pyörähti jäljen päällä tarkastellessaan, tätä ei muistaakseni ole aiemmin tehnyt. Hmm. Minähän olen ajanut pääasiassa aika lyhyellä liinalla ja nyt kokeilin hetken vähän pidemmällä (5m) ja nyt pyörähtäminen oli mahdollista. Lyhyellä liinallahan sitä ei pääsisi käymään. Tarkkaillaan tilannetta ja pitää kysellä mitä mieltä tuosta ylipäänsä ollaan. Muutoin olen tosi tyytyväinen, Mona oli itsevarma ja työskenteli maltillisesti. Nyt täytyy vaan tehdä tiukka treenisuunnitelma

Illalla Mona ontui, riehui pennun kanssa liikaa pihalla. Annoin 100 mg Rimadyl ja saa muutaman päivän kuurin, varmuuden vuoksi. Räksy sai tänään tyytyä pelkkään lenkkeilyyn.