Monalle eilen jälki. Laatikkojälki (2 kulmaa), 2 esinettä (ekalla ja vikalla suoralla), pituutta varmaan semmonen 400 askelta. Kohtalainen tuuli, ruokaa siellä täällä.

Pääpiirteittäin ihan ok jälki, mutta hieman huolimattomuutta esiintyi. Keskittyminen ei ollut parasta Monaa ja se näkyi kulmissa. Esineilmaisut hyvät, niistä nakkia palkaksi. Ekassa lähetyksessä hidastelin suotta, toka meni sitten nappiin ja koira lähti hyvässä moodissa. Joo, mutta tosiaan pieni huolimattomuus leimasi koko jälkeä, joten nyt sitten hakemaan sitä tuttua keskittymisestä ja tarkkuutta. Mullalle olisi hyvä päästä, se kun saa Monan tarkentamaan tosi hyvin ja on sen jälkeen heinäpellollakin paljon tarkempi.

Tänään Räksyllä purut. Pekan mukaan Räksyn huonoin treeni, joten nyt on sekin sitten alta pois. Ei vaan alkutreeni meni hyvin, edelleen ohjaaja miettii päässään sitä rauhavaihetta  Selkeästi se, että otin Räksyn haarojen väliin toimi paremmin. Täytyy harjotella rauhaa esim. patukan kanssa purujen ulkopuolella. Räksy on niin kamalan omistushaluinen vekara. Tähän asti siis kaik hyvin, mutta lopussa Räksy irtosi tyynystä , ihan puhtaasti väsymyksen takia - liian pitkä treeni, olisi pitänyt lopettaa aikaisemmin kun muutenkin oli jo pitkiä puruja treenin aikana. Joo, mutta ei jäädä sitä murehtimaan, ens kerralla sitten lyhyempi harjoitus.

Lenkin yhteydessä otin pieniä pätkiä seuraamista ja Räksy oli tosi paljon paremman oloinen kuin aiemmin, ennemmän potkua ja tekemisen meininkiä. Myös illalla sisällä se oli paljon vauhdikkaampi. Eli nyt täytyy miettiä missä tilanteissa ottaa treeniä ja kiinnittää erityistä huomiota mielentilaan. Tämmöstä draivia siitä pitäisi saada joka kerta ulos!