Tänään puruissa. Samanlainen treeni kun viimeksi eli alkuun saalista -> puru ja sen jälkeen kävin  muutamaan otteeseen Räksyn luona muttei varsinaista rauhavaihetta eikä irrotuksia. Ekalla kerralla vähän mulkkasi mua, mutta sen jälkeen alkoi taas itse tarjota rauhaa. Eli edistystä tapahtunut, hyvä! Ens kerralla sitten rauhan tekemistä ja irrotuksia ja aletaan ottamaan hyppyä, koska Räksy ei juurikaan tarjoa ylöspäin eikä tuo itsestään tyynyä taistelua varten Pekalle eli sitä pitää alkaa vahvistamaan. Kotona jatketaan leikkimisen yhteudessä rauhan tekemistä ja irrotuksia.

Eilen Räksylle eka ruutu. Tallasin nurtsille ruudun (ehkä joku 1,5xkoiran mitta). Kovinkaan paljon ei vielä uutta nurmea puske maasta. Paalulle ruokaa enemmän, reunoille tiheään ja keskelle jonkin verran. Juha piti Räksyä tallomisen ajan ja kovasti venkoili mun perään ja oli kiinnostunut siitä mitä touhuan. Räksy keskittyi ruudussa oikein hyvin, kerran käväisi ruudun ulkopuolella, mutta palasi nopeasti takaisin. Aikaa en ottanut, mutta varmaan pari minsaa annoin työskennellä. Purkin ilmaisuja ollaan tehty sisällä paljon ja tänään aamulla kokeilin miten reagoi purkkiin jos en pidä purkista kiinni (eli koskeeko tmv) enkä auta omalla vartalolla. Meni nätisti maahan eikä töninyt purkkia. Siitä heti vapautus ja palkka.

Tottista ei olla otettu kunnolla moneen päivään, ainostaan lenkin yhteydessä jotain pientä. Täytyypä skarpata. Pallon kanssa ollaan tehty istumisia, istuminen on supernopea verrattuna ruuan kanssa tekemiseen. Vielä en vaan halua ottaa pallopalkkaa kokonaan käyttöön kun tekniikka ei ole sillä mallilla, että se olisi järkevää Eli vielä jatketaan ruualla hinkkausta ja tehdään jotain pikkujuttuja pallolla (istu, maahan jne).

Monalla nyt muutama vapaapäivä ja sitten taas jälkihommiin. Mieli on pysynyt virkeänä ja kovin on halukas liikkumaan vaika akupunktioväli on nyt pidempi. Toivotaan, että jatkuu näin