Viime sunnuntaina purut. Räksy oli taas oikein pätevä; aktiivinen ja itsevarma  Nyt pidetään pieni tauko ja odotellaan, että viimeisetkin hampaat pilkahtelee. Maitohampaat on kaikki jo lähteneet. Seuraavalla kerralla sitten sama treeni muutoin paitsi Pekalla on tyyny ja Räksy saa purun.

Maanantaina tottista Minnan ja Marian kanssa Petikossa. Mona eka hommiin tekemään pieniä hubbabubbajuttuja: maahanmenoja, perusasentoon siirtymisiä ja pari lyhyttä luoksetuloa. Virtaa olisi ollut tehdä vaikka mitä, mutta pidetään nyt kiinni oikeaoppisesta kuntoutuksesta. Räksyn kanssa seuraamista, perusasennossa yhden askeleen siirtymisiä ja vasemmalle paikallaan kääntymisiä, sivulletuloja, maahanmenoja ja pari luoksetuloa pitkältä matkalta. Räksy oli oikein hieno, keskittyi loistavasti. Lopuksi kahden pallon leikkiä. Mun pitää kiinnittää huomiota omaan kävelyyn seuraamisessa eli reippaampi tempo ja pitää pyrkiä eroon lievästä kumarasta.

Treenien jälkeen Räksy pääsi tekemään tuttavuutta Marian vuotiaan tervu-uroksen, Rosson, kanssa. Räksy oli aluksi vähän epävarman oloinen, mutta kauaa ei mennyt kun kunnon riehunta alkoi. Alla muutama kuva (kuvat Minna Lipasti). Kiitos Minnalle kuvista!

Mona on voinut oikein hyvin, toivotaan ettei takapakkia tule kun hoitoväliä harvennetaan ja liikuntaa lisätään. Nyt ainakin näyttää hyvältä. Tiistaina Mona kävi Tamaran käsittelyssä. Lanneselässä oli jumitusta ja lonkissa jonkin verran aristusta taivutettaessa ulospäin (ääriasentoihin). Jaloissa lihakset pehmeät ja elastiset. Laittaa painoa selkeästi enemmän oikealle takajalalle, tätä voi auttaa jumppaamalla jalkoja nostelemalla niitä vuoron perään ylös ja nostamalla ristikkäisiä jalkoja (etu ja taka).

Tänään kävin ostamassa Räksylle purutyynyn Pekan avustuksella. Tämmönen http://international.sporthund.de/images/p7290286.jpg. Samalla reissulla tarttui mukaan uusi 3m liina kun joku pieni hörökorva puri vanhan melkein poikki... Niin ja Räksylle ikioma jälkipaalu.

Huomenna taas tottista treenamaan porukalla.