Maanantaina tottista kokoonpanolla Jenny, Noora, Saara ja mä. Räksyn kanssa alkuun ruualla perusasentotreeniä ja yhden askeleen siirtymisiä. Alla videokuvaa tästä. Lopuksi kahden pallon kanssa irrotuksia ja leikkiä. Vielä on tekemistä irrotusten kanssa, mutta paranee koko ajan. Leikkiminen on mennyt eteenpäin paljon, Räksy on paljon aktiivisempi ja taistelee voimakkaammin.

Tottisten jälkeen jälkihommiin. Tein Monalle laatikkojäljen, pituutta ehkä vajaa 500 askelta. Ekalla suoralla yksi esine ja vikalla kaksi. Ruokaa vähän enemmän, jotta saisi hyvän rytmin ja rauhoittuisi. Tuulta ei juurikaan. Paalu ja jokunen askel alussa tyhjää. Alussa oli taas vähän turhan hektisen oloinen ja kokeilin sitten ajaa löysillä. Työskentely muuttui huomattavasti, Mona teki rauhallisesti ja tarkasti töitä eikä koittanut ryysiä. Jee! Esineilmaisut hyvät ja kulmat meni myös hyvin. Vikalla suoralla ajoin n. kympistä ja hyvin meni sekin. Kyllä koheni meikäläisen mieli huomattavasti tämän jäljen myötä

Tänään Räksylle suorakulmio. Teki ok töitä, mutta ei mielestäni niin intensiivisesti kuin viimeksi, poistui pari kertaa ruudusta. Teen vielä ainakin yhden ruudun ja pari kolmiota ja sitten mennään varsinaiselle jäljelle.

Räksy näytti kävelevän metsässä vähän epäpuhtaasti ja tarkemman tutkimisen myötä löysin otj isosta anturasta haavan (kolon). Siitä on lähtenyt pieni pala pois, joten ei ihme jos on vähän kipeä.