Mona oli tänään Tamaran käsittelyssä. Mona on saanut lihasta lisää ja selkä on selvästi vahvistunut. Olkavarret oli rennot, niskaa käsiteltiin tavallista enemmän kun on jäljestetty niin tiiviisti. Lanneselässä jumitusta, lähti joustamaan kuitenkin hyvin. Molemmissa lonkissa (enemmän vasemmassa) aristusta taivutettaessa. Nekin saatiin notkistumaan ihan ok. Monalla on kamala karvanlähtö menossa ja oli kyllä sellainen määrä karvaa lattioilla että  Mona oli taas oma aurinkoinen itsensä käsittelyn ajan

Lepoa sitten tämä ilta ja huomennakin rauhallisesti.

Räksyn vatsa on ollut tänään taas ihan normaali. Käytiin lenkkeilemässä Juhan ja Räksyn kanssa ihanan raikkaassa sadesäässä Tuomarinkartanon ympäristössä. Saatiin muutamia tosi hyviä "ylläreitä" kesken lenkin eli lenkkeilijä tulikin mutkan takaa kun Räksy oli vapaana ja joka kerta tuli hienosti kutsusta luokse eikä välittänyt näistä ihmisistä. Räksyn kanssa on kyllä niin hauska lenkkeillä, se on selvästi otus joka arvostaa kun saa painaa ympäri maita ja mantuja, mutta (ainakin vielä) on myös erittäin hyvin kuulolla!

Ai niin, Räksystä löytyi tänään aamulla punkki. Yöks. Täytyy laittaa koirille tökötit niskaan ettei jatkossa tarvi irrotella salamatkustajia.