Keskiviikkona tottista Puolarmaarissa. Räksyn kanssa tehtiin vaan ruualla: peruasennossa siirtymisiä, seuraamista ja istumista + maahanmenoja. Räksy teki oikein kivasti duunia. Mona näytti lopuksi esimerkkiä miten takapää toimii kun sitä on harjoiteltu. Mona teki tosi vallan loistavaa seuraamista ja takapään käyttö oli erihyvää! Liikkeestä istumista, josssa tarjosi sitkeästi maahanmenoa. Saatiin kuitenkin pari onnistunutta kun vähän jeesasin (pysähdyin kun annoin käskyn).

Torstaina tottista Nooran kanssa. Räksyn kanssa ruualla perusasentoja, siirtymisiä ja seuraamista, maahanmenoja ja luoksetulo läpijuoksuna. Räksy oli erittäin hieno likka. Lopuksi kahdella pallolla leikkiä ja irrotuksia. Leikkiminen on nykyään tosi kivaa kun ollaan löydetty yhteinen sävel siihen. Mona pääsi häiriköimään Iinestä paikallamakuuseen. Vähän peruasentoja ja yhden askeleen seuraamisia, intoa vähän liikaa ja paikka huono (liian edessä). Muutama luoksetulo, loppuasento eittäin hyvä.

Perjantaina Monan kanssa jäljelle. Jäljellä pituutta n. 600 askelta (tai enemmän). Eka suora, reilu 130 askelta, tyhjää.

Eka suora meni oikein mallikkaasti, vähän vauhti kiihtyi liikaa n. puolessa välissä, mutta ennen kulmaa alkoi tarkentaa taas ja vauhtikin tippui. Esineilmaisut hyvät ja lähetykset myös. Kulmat meni kuin kiskoilla. Ajoin melkein koko jäljen kympistä, kerran taisi vilkaista mua. Oikein hyvä suoritus kaiken kaikkiaan

Jäljen jälkeen vähän  palloleikkiä Räksyn kanssa. Pari hyvää irrotusta saatiin aikaiseksi ja sekös lämmitti mieltä.

Lauantaina illalla Monalle jälki. Jäljen polkemisen ja ajamisen aikana satoi. Pituutta jäljellä taas n. 600 askelta. Uusia esineitä yksi, semmonen kuminen/muovinen johtoliitin (toka esine).

Alussa n. 60 askelta tyhjää. Jäljesti hieman korkealla nenällä, mutta ekan esineen jälkeen alkoi parantaa. Heinäkin on jo niin pitkää ettei ihan syvällä nenällä ehkä voikaan jäljestää. Ekasta ja tokasta esineestä palkka, kolmannelta ei palkkaa muuta kuin kehu ja taputus. Lähti tosi itsevarmasti jatkamaan vaikkei saanut ruokapalkkaa, hyvä! Muut esineilmaisutkin ok (uutta esinettä vähän mietti). Kulmat meni mallikkaasti ja työskentely muutenkin hyvää. Ohjaaja oikein tyytyväinen

Sunnuntaina Monalle lähinurtsille vanhemaan kolmeksi tunniksi n. 140 askelinen suora, lopussa esine. Alku n. 40 askelta tyhjää. Linnut oli käyneet syömässä ruuat ja kävin sitten ennen ajoa vähän heittelemässä ruokaa sinne tänne. Paalulta Mona otti taas hajua oikealta ja pyrki sinne, joka saattoi johtua niistä mun askelista siinä vieressä tai sitten se on jotain muuta (rotikoiden päivässähän otti myös hajua oikealta). Hmm.. Otti kuitenkin sitten oikean jäljen, ja jäljesti ihan hyvällä intensiteetillä ruokakasalle asti (vähän turhan reipas tempo ehkä). Loppujälki ok ja esineilmaisu kunnossa. Harmi kun kunnolla vanhoja jälkiä ei oikein pääse tekemään jos meinaa yhtää ruokaa pitää jäljellä.

Räksyllä oli taas la-su pakki sekaisin  Mitään uutta ruokaa ei ollut saanut, mutta metsästä popsi jotain parempiin suihin. Ehkäpä siinä selitys tämänkertaiselle. Toivottavasti ei nyt toistuisi kun olisi kiva jossain vaiheessa päästä jäljellekin..