Tänään töiden jälkeen ajeltiin Luukkiin lenkkeilemään. Oli aika rankka lenkki, koko ajan vähän kiipeämistä yms. Räksy nautti kun sai viilettää tukka putkella yli mättäiden ja puunrunkojen. Se on kyllä pirun ketterä koira ja ponnistusvoimaa löytyy hurjasti  Räksy on myös innostunut vedestä, jee! Kovasti solkkaa lammikoissa ja muristen kiskoo valtavia halkoja vedestä. Toivottavasti Räksystä tulee kova uimari, Mona kun ei ole ikinä siitä touhusta innostunut.

Lenkin jälkeen jäljestämään Monan kanssa. Juha sai kunnian toimia jäljenpolkijana ja tämä olikin sitten Monan eka vieras jälki.

Nähtävästi tehty samaa kaaviota ennenkin... Pituutta n. 400-500 askelta. Ruokaa paalulla, sitten tyhjää. Esineitä kolme ja kulmat ruuattomia. Ruokaa satunnaisesti siellä täällä.

Mona otti jäljen hyvin, mutta vähän se oli ihmeissään kun askeleet oli aika harallaan ja tuli vähän siksakmaista jäljestystä paikoitellen. No, ei haittaa, pääasia, että työskenteli hyvin ja selvitti jäljen kunnialla. Eka esineilmaisi vähän vino, en puuttunut kun vähän esineen paikkaa korjaten. Loput esineilmaisut todella hyviä ja lähetykset kaikissa hyviä. Kulmatyöskentely aika jees, kyllähän mä sitä jeesaan stoppaamalla sen eli pitää vähän kokeilla vielä miten toimii jos liina on vaan löysänä. Selkeästi vietti nousi vieraalla jäljellä, katsotaan miten tulee pysymään lapasessa  Torstaina mennään sitten SRY Kymenlaakson jälkipäivään, jossa kouluttajana jo meille tuttu Erja Hyökki. Suunnitelmissa olisi tehdä 3 h vanha jälki harhoilla. Ellei sitten Erja keksi jotain muuta meidän päänmenoksi...

Jäljen jälkeen Räksylle suorakulmio (leveys vajaa kolme askelta). Hyvää keskittymistä ja työskentelyä taas. Vähän jopa kiukustuu kun vedän sen pois ruudusta. Taidan tehdä vielä yhden tai kaksi suorakulmiota ja sitten kolmioita. Vatsa räksyllä on edelleen löysällä, joten ruokaa olen antanut pienissä erissä.