Juhannusviikonloppu vietettiin Naantalin kylpylässä. Reissu oli oikein virkistävä ja tuli kerrankin huilattua kunnolla. Koirat oli mukana menossa. Mona oli oikea mallikansalainen ja hyvinkäyttäytyvä hotellivieras, toisin kuin meidän nuorempi sälli... Räksyllä oli jatkuva kaahotus päällä, sisällä ja ulkona. Onhan se kivaa kun on elämännälkää, mutta jossain vaiheessa pitää vaan osata olla. Huoneessa Räksy käveli edestakaisin, uudestaan ja uudestaan. Sangen rasittavaa. Räksylle otettiin häkki mukaan yksinoloa varten, mutta auto osoittautukin sitten paremmaksi paikaksi. Nimittäin aivan helvetillinen haukkuminen ja huutaminen raikasi käytäviin kun käytiin tsekkaamassa tilanne n. kymmenen minuttin yksinolon jälkeen. Eli oli hiljaa kun söi luuta, mutta sen jälkeen alkoi haukkuminen. Nyt täytyy videoida Räksyn yksinoloa kotona, koska voihan olla, että huutaa myös työpäivän aikana. Joka tapauksessa haukkumiseen otetaan järeämmät aseet käyttöön.

Muutoinhan Räksyn (ja Monan) kanssa oli mukavaa kun ei arastele mitään tai ketään ja kulki hotellin tiloissa varmasti. Toi yksinoloahdistus täytyy nyt vaan laittaa kuriin.

Kotimatkalla käytiin tutustumassa koirahoitolaan, johon Räksy menee ensi kuussa vajaaksi viikoksi. Paikka oli oikein passeli ja turvallisin mielin jätän meidän piripään sinne.

Illalla mennään vielä tottistelemaan Jennyn ja Saaran kanssa. Saa Räyhä vähän purkaa nuppiaan

Muutama kuva reissulta: