Jälkeä
Jälkeä molemmille otuksille ke, to, la, su ja tänään. Räksylle motskarijälkiä, vajaa 50 askelisia ja nyt laitoin jäljelle muutamiin askeliin ruokaa (turvotettua kuivamuonaa). Osan ruuista söi, osaa ei. Jäljestys on nyt ollut päämäärätietoista ja halukasta ja asenne hommaan vallan hyvä :)

Monan keskiviikkoinen:

Alkuun kaksi lyhyttä suoraa, jotta pysyisi skarppina. Paalu ja aloitus tyhjät, ruokaa kulmien jälkeen parissa askeleessa. Kolmas suora hyvä ja tien ylitys kunnossa. Loppujälki myös oikein tasaista ja rauhallista työskentelyä. Esineilmaisut hyvät. Tasapainoinen suoritus.

Torstaina Vihdissä:

Vähän levoton jälki - jäljestys alkoi tasaantua ekan esineen jälkeen, sitä ennen ei keskittynyt kunnolla, esim. kulmat ei kovin hyvät. Esineilmaisut tosi hyvät ja loppua kohti jäljestys parani ja tarkentui.

Lauantaina lähtotreeni: eka suora n. 25 askelta, jonka jälkeen kulma oikealle ja suora n. 120 askelta. Ruokaa kulman jälkeen kahdessa askeleessa ja suoran keskellä. Lopussa kissaruokapurkki.
Lähtö oli erittäin rauhallinen ja tasapainoinen ja kulman otti hyvin. Suoralla jäljesti myös todella hyvin, pari kertaa vähän vauhti kiihtyi. Hyvä harjoitus!

Sunnuntaina melko tyhjä jälki, josta tuli olosuhteiden pakosta aika kiemura..

Jäljestys oli tänään taas hektistä ja hätäistä. Kaikki kulmat vikaa lukuunottamatta huonoja ja reagoi niihin tosi hitaasti ja sähelsi. Parasta jäljessä oli aloitus (positiivista!). Tyhjä paalu ja eka suora, lähetys pitkällä liinalla, liinan mitan päässä esine, jonka ilmaisu todella hyvä ja lähetys rauhallinen. Kuitenkin hyvän oloisesta lähdöstä huolimatta loppujälki oli sekavan oloinen. Omituista. Keli oli kovin tuulinen ja jäljellä erittäin vähän ruokaa, ehkäpä sekin osaltaan vaikutti.

Tänään tämmönen:

Lähtö ok, tien ylitys ok, joskin vähän yritti juosta. Jälejstys tokaan kulmaan asti aika hätäistä ja yritti useaan otteeseen rynniä. Esineilmaisu kuitenkin kunnossa. Eka kulma olisi voinut olla tarkempi, loput kulmat hyvät. Kolmannella suoralla alkoi homma taas luistaa ja jäljestys jatkui mallikkaasti loppuun saakka. Ajoin pariin otteeseen 10 metristä ja työskentely oli jopa parempaa. Pitäisi muistaa antaa enemmän tilaa Monalle.

Tottista
Pe, la ja su tottista/tokoa.
Monan kanssa pe:na treenit tokoporukalla. Ryhmäpaikallamakuu - ei huomauttamista, rauhassa makaa. Seuraamisessa painamista, jota korjailtiin nypyttämällä ulospäin - tuntui toimivan. Liikkeestä maahanmenoa, johon tarvitaan paljon vahvistusta ja treeniä vielä. Pari luoksetuloa niin, että ihmiset seisoi ringissä Monan takana, kovaa tuli eikä nyt ottanut painetta ihmisistä. La ja su seuraamista, liik. maahanmenoja, luoksetuloa ja edestä perusasentoon siirtymisiä.

Räksyn kanssa seuraamista, istumisia, maahanmenoja, luoksetuloja jne. Räksy on ollut tosi hyvässä iskussa ja erittäin aktiivinen. Tällä hetkellä olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen Räksyyn :)
Joka päivä myös noutokapaulan pitoja sisällä iltaruuan voimalla. Pikkuhiljaa Räksy on tajunnut mistä hommassa on kyse ja pitää kapulaa hyvällä otteella lyhyitä aikoja.

Purut
Pitkästä aikaa puruissa keskiviikkona. Kuten arvata saattaa - pari kuukautta taukoa - Räksy oli aika liekeissä :) No, pahimmat höyryt saatu nyt ulos ja seuraavalla kerralla hommassa ehkä enemmän tolkkua ;) Alla muistin virkistämiseksi pari kuvaa Räksystä n. kuusi-seitsenkuisena: