Räksyn kanssa pallojälkiä ma, ti ja su. Ma ja ti Noora piteli Räksyä, jotta näki jäljen teon. Eilen tein niin, että koira odotti autossa. Harjoitukset on mennyt oikein hyvin ja ihan uudenlainen aktiivisuus on herännyt koirassa jälkeä kohtaan :) Pikku hiljaa tästä etenemään.

Tottista muutamana päivänä. Monan kanssa saatiin (oisko ollut ma:na) hyvä tokotreeni kun kentälle sattui samaan aikaan muutama tokoilija, joista osa oli menossa kokeeseen samalla viikolla. Otettiin sitten kaikki kisaliikkeet liikkeesrä maahanmenoa lukuunottamatta. Paikallamakuussa kahden vieraan koiran välissä, ei ongelmia ja makasi rauhallisesti. Se mitä tossa pitää treenata on koiran maahan käskeminen. Mona on tekee hissiliikettä kun en siirrykään heti sen luota pois eli on epävarma toiminnastaan. Treeniin siis toi homma. Seuraaminen ihan ok, vähän painoi ja käännökset ei niin notkeita. Ysin kuulema saisi helposti tolla seuraamisella :) Liikkeestä seisominen ok, pienellä käsiavulla. Luoksetulo ok, vähän hidas. Hyppyä matalalla ja ekaa kertaa nyt esteen taaksen pysähtymistä. Mona oli oikein pätevä ja hiffasi asian nopeasti.
La:na otin ekaa kertaa pitkästä aikaa maahanmenoja liikkeestä ja niissä on hieman työnsarkaa. Mona menee sen verran vinoon, että haittaa mun kävelyä, joten tehokuuri nyt tähän. Lisäksi paljon sivullesiirtymisiä, jotka parantuneet huomattavasti, mutta niitä pitää tehdä ja vaatia liike loppuun asti eikä hyväksyä yhtään vinoa asentoa.

Räksylle viikolla pari treeniä: parin askeleen seuraamista ja käännöksiä, joissa oikein aktiivinen. Vietistä istumisia ja maahanmenoja, jotka sujuu hyvin ja on nopeita. Luoksetulon loppuasentoja ja vauhtiluoksetuloja: oikein hyvä. Räksy on ollut treeneissä nyt tosi hyvän oloinen, aktiivinen ja ponnekas :)

Räksyn juoksut on aiheuttaneet kotona vähän pinnojen kiristymistä. Räksy kiusaa Monaa alvariinsa ja sen seurauksena tuli viikolla pari yhteenottoa. Mona on kyllä harvinaisen pitkäpinnainen elukka, mutta rajansa silläkin. Katsotaan miten tilanne tulee kehittymään kun Räksy tuosta vähän aikuistuu...