Päivitykset taas jälkijunassa..

Viikko sitten purut. Hallintaa taasen ja Räksy oppii kyllä todella nopeasti! Edellisellä viikolla oltiin ekaa kertaa otettu kontakti mukaan ja nyt se jo tarjosi hienosti. Hyvä Päksynen Haukku hyvää, menee lujaa kiinni ja hyppää hyvin. Kohdistamista täytyy alkaa treenaamaan hyvistä hypyistä huolimatta.

Nyt sitten purut on tauolla joulukuun alkuun asti, jolloin aletaan treenaamaan hallissa. Luxusta!

Mietintää aiheuttaa Räksyn tottis. En ole nyt ihan tyytyväinen koiran aktiivisuuteen ja katsotaan mitä keksitään siihen. Ennen leiriä aion vaan käydä kentällä leikkimässä ja luomassa oikeaa tunnetilaa.

Monan kanssa ollaan tokoiltu ahkerasti. Parit kimppatreenit ollaan päästy ottamaan ja ne on menneet hyvin (paikallamakuu ryhmässä, luoksepäästävyys, liikkuri). Muutenkin olen ollut tosi iloinen Monan kehityksestä ja nopeasta oppimisesta. Jäävät liikkeet näyttäisi olevan aika kivalla mallilla, samoin seuraaminen ja hyppy. Luoksetulossa keskitytään varmuuteen, Monallahan on välillä ollut ongelmia jos vieraita ihmisiä seisoo sen ympärillä. Toivotaan, että Mona pysyy hyvässä kunnossa lonkkien suhteen niin voitaisiin talvikausi tokoilla.

Viikonloppu meni työtehtävissä belgien IPO rotumestiksissä Kuusankoskella. Keli oli melkoisen viileä koko viikonlopun, mutta onneksi useat hienot kenttäosuudet lämmittivät mieltä.