Blogin päivitykset taas jumahtaneet.

Kyllä on pimeää koko ajan :( Valoisan aikaan ei enää ehdi koirien kanssa lenkille töiden jälkeen mikä tarkoittaa hihnalenkkien tuplaantumista. Ihan tylsää. Onneksi koirat on aamulla vielä päässeet lenkkeilemään vapaana pelloille.

Treenailut on ollut nyt vähän vähemmällä, mutta siihen tulee kohta muutosta kun treenikaverit saa viimeiset kokeensa alta pois ja päästään taas jatkamaan kimppatreenailua. Räksyn kanssa kun en oikein tykkää yksin treenailla tottista vaan haluan apparin katsomaan meidän perään. Jokunen kerta ollaan kuitenkin yksin tottisteltu ja Räksy on tehnyt hommia tosi hyvällä asenteella :) Vähän seuraamista, jääviä liikkeitä, luoksetuloa ja paljon leikkimistä. Nyt on hyvä fiilis tottiksen suhteen ja uskon, että hyvä tästä tulee :) Joulukuussa on myös tulossa yksi kiva lisä mun ja Räksyn treeneihin. Siitä sitten lisää kun hommat on alkaneet pyöriä.. Joulukuussa myöskin purut jatkuu ja sitä odotetaan innolla :)

Räksyn osalta jälki on varmaankin jäämässä jo talvitauolle. Viimeisin jälki oli erittäin hyvä ja ehkäpä Räksyn paras suoritus tähän mennessä! Jäljellä oli vähän serpentiinikaaria, jonkun verran ruokaa ja kaksi palloa. Motivaatio oli kohdillaan.

Räksy on tällä viikolla ollut vähän väsyneemmän oloinen ja nukkuu paljon sohvannurkassa tai koiranpedillä. Laskeskelin juoksun loppumisesta kulunutta aikaa ja näyttäisi siis olevan valeraskausoireita pienellä malinoisilla.

Monan kanssa piti mennä tokokokeeseen 13.11., joka olisi samalla ollut boksereiden mestaruuskoe. Mona alkoi kuitenkin oireilla takapäätään alkuviikolla ja kokeet siirtyy sitten ensi vuodelle. Mona kävi 11.11. Talviolla, jossa piikitettiin molemmat lonkat hyaluronihapolla, lisäksi cartrophen. Aloitetaan Monan kanssa myös IRAP-hoito, jota varten otettiin verta pullollinen ja eka piikitys on parin viikon päästä. Katsotaan mitä hoito tuottaa..

Mona kävi myös alkukuusta Tamaran käsittelyssä. Samoja jumituskohtia löytyi kuin aina ennenkin muttei niin pahoja kuin viime kerralla. Seuraava käsittely kuun lopussa.

Tytöt nautiskelee syksyn viimeisistä auringonsäteistä:

Tämmöistä siis tällä kertaa. Koirat ja omistaja on täynnä treeni-intoa ja kohta päästään taas kunnolla hommiin!