Tällä viikolla ollaan käyty juoksemassa kolme kertaa, huomiselle vielä yksi lenkki. Mona on ollut lyhyemmillä lenkeillä myös mukana. Ihan ok se pysyy matkassa mukana eikä ole kipeän oloinen lenkin jälkeen. Tosin se on kyllä saanut tän viikon ajan kokeiluluontoisena Rimadyliä kun sen käytös muuttui taas vähän säikyksi. Ei se kuitenkaan mikään hölkkäkaveri-tyyppinen koira ole  

Tottista Nooran ja Iineksen kanssa tiistaina Vermossa. Seuraamista, häiriöllä ja ilman. Oli varsin hyvä, ei reagoinut häiriöihin vaan keskittyi hyvin tekemiseen. Liikkeestä istumisia (seuraamisesta), istuminen nopea ja napakka, mutta nyt täytyy alkaa työstämään koirasta poispäin liikkumista. Siinä etäisyys on vielä kovin lyhyt.

Tänään oltiin SBY Uusimaan agilityiltapäivässä Sporttikoirahallissa. Porukka jaettiin kolmeen viiden koiraan ryhmään, joten kaikki ehti tekemään jos jonkinmoisia kuvioita  Kaiken kaikkiaan ehdittiin Räksyn kanssa tutustua hyppyyn, putkeen, pussiin, pöytään, keppeihin ja puomiin. On se vaan vaikeeta pysyä ton koiran perässä kun ei itse osaa lajia yhtään... Räksy tykkäsi kovasti ja suurin osa esteistä meni vallan hyvin. Vähän turhan rämäpäinenhän tuo on.. Otin hallissa sitten myös vähän seuraamista kun oli niin hyvää häiriötä tarjolla. Seuraaminen oli oikein hyvää, eipä se häiriötä ottanut mistään ympärillä tapahtuvasta. Kerran pörpötti seuraamisessa kun joku bokseriherra tuli roikkumaan pepaan Muuten ei ilmekään värähtänyt. Parit maahanmenot, jotka oli nyt nopeita eikä jättänyt kyynäriä ylös.

Mona pääsi myös ottamaan vähän seuraamista ja parit esteet. Kyllä oli onnellinen boksukka

Räksy ihan kärppänä :)

Ja lopuksi hyvin älykkäänä