Purut: Viimeiset kolme/neljä kertaa ollaan tehty hallintaa. Ekalla kerralla oli vähintäänkin... vaikeaa  Sen jälkeen alettiin tehdä Nooran kanssa tätä tukevaa treeniä keskenämme ja se on tuottanut tulosta. Eliu puruissa tehdään hallintaa ympyrällä ja hyvästä seuraamisesta ja keskittymisestä kiinni. Välillä irrotuksen jälkeen haukulle ja siitä hallintaan ja taas hyvästä seuraamisesta kiinni. Räksy on ollut aika hieno ja taitava tyttö  Räksy iskee todella lujaa ja täydellä otteella. Suurella sydämellä mukana aina.
Suurin ongelma oli alkuun ohjaaja, joka oli "vähän" höveli, mutta pyrkii koko ajan parantamaan tapansa.. Lisäksi keskitytty rauhaan, tosin nyt sitä kanavoitavaa ei kauheesti ole treenien luonteen takia. Eilen se oli kuitenkin jo parempaa ja eilen myös irrotukset oli hyvät (nekin oli aika persiillään vielä edellisellä kerralla..). Autolla rauhottuu hihan kanssa tosi hyvin. Nythän jonkun aikaa jo ollaan tehty rauha niin, että koira maahan ja pidän sitä tarvittaessa poskista kiinni, Pekka jeesannut tässä aika paljon. Niin joo ja eilen meillä tosiaan alkoi ulkotreenit Riihimäellä. Kenttä oli jo kuiva ja muutenkin hyvässä kunnossa. Hallitreenit loppui viime viikolla.

Seuraavat treenit pääsiäismaanantaina ja otetaan ekaa kertaa treeni Nikon kanssa kun Pekka on muissa maisemissa.

Tottis: Tottista ollaan treenailtu Nooran kanssa ahkerasti. Räksyn kanssa seuraamista: suoraa, käännöksiä, kaarroksia, vähän temponvaihteluita ja pysähtymisiä. Tajusin vasta nyt, että hei mullahan on se palkka edelleen kainalossa ja pitäisköhän asialle tehdä jotain... Siirsin patukan niskan kohdalle treeniliivin sisään niin, että vähän näkyy sieltä. Se toimi hyvin ja jatketaan häivytystä tästä. Lisäksi tehty istumisia, maahanmenoja, vähän luoksetuloja ja eteenmenoja. Liikkeestä istuminen on paremmalla mallilla kuin maahanmeno. Luoksetulossa täytyy alkaa ottamaan loppuasentoja enemmän. Eteenmenot vauhdikkaita ja määrätietoisia.

Juoksemista: Räksyn (ja välillä Monakin mukana) kanssa käyty kolmisen kertaa viikkoon juoksemassa. Lenkit on sellaisia 5-9 km ja Räksy on irti. Menee juoksurytmi sekaisin jos laittaa vetovermeisiin, Räksy vetää nimittäin LUJAA!