To, pe ja la tehty jälkeä molemmille.

Torstaina Nooran kanssa jäljelle. Tein nyt itse Monan jäljen ja otin aiheeksi kulmat kun niissä oli viimeksi vähän epävarmuutta. Palkka siis vain kulmien jälkeen, muualla ei yhtään nameja. Lopussa esine. Kulmia 6kpl. Pituutta jäljellä ehkä n. 500 askelta tai vähän enemmän. Aika hyvä treeni kulmien osalta, kaksi ekaa kulmaa vähän yli, mutta kaikki loput otti tosi tarkasti. Muutoinkin jäljestäminen oli hyväviettistä ja tarkkaa. Loppuesineen ilmaisu kunnossa. Hyvä Mona!
Räksylle nurtsijälöki, pituutta n. 110 askelta ja tyhjiä max 4 putkeen. Hyvällä innolla ajoi jäljen, ruoka maistui ja tyhjät tarkisti hyvin. Erillisenä treeninä esineilmaisuja oikeilla esineillä. Hyvin ilmaisee ne ja siitähän sai palkaksi herkullisia verilettuja

Perjantaina tottis ja jälki Annin ja Nooran kanssa. Käytiin eka polkemassa Monan jälki (Noora teki) ja jätettiin se vanhenemaan. Sillä välillä tottista. Räksyn kanssa vähän seuraamista, joka oli suora-asentoista ja hyvävireistä. Parit sivulletulot, jotka nopeita ja oikea-asentoisia pääosin. Liikkeestä istumisia edelleen niin, että otin taas sen puol-yhden askeleen. Loppuun vauhtiluoksetulo.

Räksyn jälki suora n. 115 askelta ja tyhjiä taas se 4 max putkeen. Ihan keskittyneesti ajoi jäljen. Nyt voisi alkaa pikkuhiljaa lisäämään tyhjien määrää kun ne eivät näytä olevan ongelma. Sit pääsisi kohtuuajassa kulmien opetteluun kun saisi tyhjien määrän siihen n. 10 putkeen..

Monan jälki ehti vanheta lähes 3 tuntia. Koko sen ajan aurinko paistoi ja tuuli + alusta kuiva, joten aika hyvä saada kerrankin tollanen harjotus. Ruokaa taas vain kulmien jälkeen. Paalulla höykytin "hieman" epäoikeudenmukaisesti kun olin ihan varma, että jälki lähtee eri suuntaan  Koskahan sitä alkais luottaa koiraan kun se on yleensä aina oikeassa? Onneksi alun hölmyily ei jäänyt vaikuttamaan koiraan ainakaan pahasti vaan moottori jaskoi rullata loppuun saakka. Jäljellä oli vaikeita paikkoja, mutta itsenäisesti Mona ne selvitti. Kaikki menee ihan hyvin kun en itse ala ohjaamaan sitä vaan ongelmatilanteissa vaan pysähdyn ja annan sen tehdä rauhassa oman duuninsa. Kuten nytkin se teki. Osa kulmista hyviä ja osasta meni hieman yli, mutta haki jäljen itsenäisesti. Esineilmaisut ok, tokasta en palkannut muuten kuin taputuksilla: lähetys hyvä ja jäljesti sen jälkeen keskittyneesti. Hyvin teki pikkuruttu taas duunia vaikka ohjaaja oli täysmulkku...

Lauantai-illan ohjelmassa molemmille jälki. Räksylle taas tuttu suora, n. 120 askelta. Ei kummempaa raportoitavaa kuin, että hyvin män.
Monalle ruokaisampi jälki, pituutta n. 600 askelta, kulmia 4 ja esineitä 1 + lopussa ruokapurkki. Esineen vippasin tarkoituksella aika huolimattomasti jäljelle ja meni ehkä hitusen sivuun jäljestä. Ruokaa paalulla, satunnaisesti suorilla ja kulmissa. Koko jälki hyvää työskentelyä. Esineen ilmaisi ok vaikka oli hieman sivussa jäljeltä, tulipahan tuokin sitten testattua  Lopussa sitten ihanainen yllätys kun olikin koko iltaruoka odottamassa. Hyvä M!