Pitäisiköhän taas aktivoitua blogin suhteen niin ei tarvisi muistella kuukauden takaisia asioita.

Monan hampaat:
Mona toipui hyvin hammasoperaatiosta, en havainnut mitään turvotuksia/kipuilua/punoitusta. Muutaman viikon syötin vain pehmeää ruokaa enkä antanut mitään pureskeltavaa. Nyt on saanut jo kaikenlaista sapuskaa ja puruluita eikä ole esiintynyt ongelmia. Täytyisi ahkerammin huuhdella suuta ruokailujen jälkeen ettei plakkia pääsisi muodostumaan  niin herkästi.

Jälkipuuhat:
Molemmat on nyt laitettu jäljen osalta talvitauolle vaikka jäljestyskelejä olisikin ollut vielä. Monan kanssa treenailtiin loppukausi pääasiassa piikkejä ja pitkiä suoria ja ne sujui hyvin. Räksyn kanssa saatiin pidennettyä tyhjät pätkät ja oikea mielentila työskentelyyn on löytynyt. Hyvillä mielin jätin molemmat tauolle ja ensi vuonna on sitten mukava taas jatkaa. Toivotaan, että Mona on ensi vuonna kunnossa ja päästäisiin yrittämään kakkosen koetta alkukaudesta.

Tottis:
Räksyn kanssa on tehty tosi vähän tottista, koska sillä alkoi juoksut ja samalla aivan persepää-käytös. Ei huvittanut treenata sitä yhtään. Viime viikolla tehtiin pikkutreeni (seuraamista, liik. istuminen) ja nyt alkoi taas keskittyminenkin löytyä. Jatketaan siis harjoituksia ja harjoiteltavaahan löytyy

Purut:
Purut on ollut myös vähän vähemmällä. Viime la:na ja eilen treenailtiin. Hyvin on koira mennyt eteenpäin loppukesän ja syksyn aikana

Räksyn juoksut:
Räksyllä alkoi juoksut kolme viikkoa sitten. Juoksuväli näyttäisi siis olevan kuutisen kk. Täytyy funtsia steriloimista ennen seuraavia juoksuja. Ennen sitä pitää vielä käydä vähän keskusteluja asianosaisten kanssa.