Pikakelausta alkuviikolta..

Maanantaina hallilla tottista. Monan kanssa vähän seuraamista (köyristeli selkää ja oli outo käytökseltään) ja liik. seisominen (hyvä). Muuta ei sitten tehtykään kun Soile huomasi, että ontuu vas.takajalkaa. Samperin samperi  Ei muuta kun Monaliisa sitten autoon ja huilia taas vaihteeksi... Räksyn kanssa seuraamista, perusasentoon tuloja, kontaktia ja pari luoksetuloa (Leena apparina). Hyvin keskittyi taas, on sen kanssa hauska touhuilla.

Monalle ei Metacam ole sopinut ja tiistaina vaihdoin sen takaisin Rimadyliin. Metacamista vastsa meni aivan tyystin sekaisin.

Tänään puruissa. Otettiin Räksylle kaksi lyhyttä kierrosta. Ekalla kerralla oli vielä vähän pihalla. Toka kierros oli hyvä, haukkui vahvasti, haukkui Pekan pois piilosta itsenäisesti ja nyt Räksyä oli vaikea saada hallista pois eli oikea tunnetila on löytymässä. Vielähän tuo ei tajua varmaan juurikaan mistään mitään, mutta oppii koko ajan.

Mona oli tänään kipeän oloinen eikä halunnut ulkoilla. Pyöristi voimakkaasti selkää ja oli todella kireänä pennulle. Nyt täytyy miettiä järkevä keino lähteä purkamaan tätä jalkaongelmaa ja taidan kallistua akupunktioon kun siitä on Monan kanssa hyviä kokemuksia (reilu vuosi sitten käytiin ja hoitovaste erittäin hyvä).