Tottisinto on taas nostanut päätään kun paukkupakkaset on selätetty. Räksyn kanssa olen käynyt su, ma ja tänään treenailemassa yksikseni Talissa. Su:na ja ma:na oltiin jo aamukasilta hommissa ja tänään sitten iltayhdeksän aikoihin kun kenttä oli sopivasti tyhjä. Kentän pinta on aika hyvässä kunnossa, hitusen liukas paikotellen eli kauheasti ei viitsi palloa heitellä.

Tehty pääasiassa seuraamista. Liikkeelle lähtöjä perusasennosta ja suoraan leikistä. Käännöksiä ja kaarroksia, myös nopeita käännöksiä oikealla ja vähän vasemmalle pyöritystä (täyskäännöksen omaisesti). Muutamia pysähtymisiä ja siitä palkka, mutta suurimmaksi osaksi palkka liikkeestä/käännösten jälkeen jne. Seuraaminen tuntuu hyvältä ja mielestäni koira on hyvässä vietissä, pitäisi toki saada vielä appari kommentoimaan aina välillä. Kaikkea kun ei itse pysty näkemään. Lisäksi tehty liikkeestä maahanmenoja, jossa yritän vähentää käsiapua. Maahanmenot on nopeita, mutta apua pitää saada vähennettyä nyt aika nopeesti. Lisäksi luoksetulon loppuasentoja, jotka aika hyvällä mallilla :)

Kyllä on ollut kiva taas treenailla kun ei tarvi olla sormet jäässä ja julmettu toppavarustus päällä. Josko sitä huomenna pitäisi vapaapäivän ja torstaina taas jotain pientä...