Sunnuntaina Talissa tottista Räksyn kanssa. Seuraamista ja käännöksiä (paikallaan), luoksetuloja lyhyeltä matkalla (ekaa kertaa pallopalkalla, pallo kaulan alla) ja loppuun pari eteenemenoa. Räksy oli hyvässä moodissa ja ensimmäistä kertaa toi patukkaa mulle hyppien samalla vasten. Se on iso juttu se! Seuraamisessa palkkasin sekä pysähtymisestä että liikkeestä ja jatkossa alan palkata enemmän liikkeestä. Räksy oli erihyvä. Luoksetuloissa jäi vähän kauas ja autoin käsiavulla lähemmäs, eiköhän se vähitellen opi siitä pois. Eteenmenot loppuun, kovaa juoksee ja suoraan, palkkana nyt vanha jalkapallo.

Mona ei päässyt treenailemaan kun näytti vähän keventävän vas. takajalkaa. Saanut pari päivää Rimadyliä ja annan vielä ma ja ti.

Tänään kuumuutta uhmaten jäljelle molempien kanssa. Monalle tämmönen:

Alusta ihan lyhyttä ruohoa. Toka suora jyrkkä ylämäki. Esineitä viisi, joista kaksi filmipurkkia ja kaksi pikkupurkkia + yksi nahkaesine. Ruokaa niukalti ja ekat ruuat lähellä ensimmäistä kulmaa (ruokakasa). Vauhtia oli taas reippaasti ja jouduin koko jäljen jarruttamaan melko voimakkaasti -> väsytti koiraa aikalailla. Mona jäljesti ihan ok ja vaikeissa kohdissa oli nyt tarkkana eikä alkanut hosumaan. Esineilmaisut ja kulmat hyvät. Vika suora oli vaikea jostakin syystä (ehkä jo väsymys painoi), mutta selvittiin loppuun ja Mona oli tosi tyytyväisen ja jopa helpottuneen oloinen  Kävelytin jäljen jälkeen tavallista pitempään kun jäljen lopussa näytti jo jalat olevan ihan spagettia. Musta tuntuu, että jarrutan Monaa ehkä vähän liian voimakkaasti, täytyy hakea sopivaa tuntumaa siihenkin.

Räksylle kaksi suoraa kun eka meni tosi huonosti. Räksy on ylipäänsä melko passiivisuuteen taipuva jäljellä ja heti kun sitä tänään esti ryntäämästä tai jos yritti jättää askeleen väliin, kävi se makaamaan ja katselemaan taivaan lintuja ja maata möllöttää k-a-u-a-n. Ei yhtään hyvä juttu. Toka jälki vähän lyhyempi ja sen Räksy työskenteli tosi hyvin. Ihme heppu. Pääasia, että saatiin onnistunut suoritus kuitenkin.

Täytyy varmaan jatkaa edelleen aika samanlaisille treeneillä. Pituutta en uskalla kamalasti lisätä enkä makupaloja vähentää (siis yhteen/askel), ei ole vielä valmis siihen. Hmmmm...

Tälle viikolle on luvattu lämpimää säätä, joten huomennakin luvassa hikisiä treenejä.