Perjantaina ajeltiin porukoiden luo Kouvolaan viettämään viikonloppua. Viikonloppu sujui hyvin (paitsi yksi tappelu perjantai-iltana M&R). Täytyy kyllä sanoa, että Räksy on oikein hieno matkalainen, rauhoittui tosi hienosti uudessa paikassa ja oli muutenkin kuuliainen mukula. Oli huutanut häkissä vähän aikaa kun olin lenkillä Monan kanssa, mutta hiljeni suht nopeasti. Kokeiltiin kerran jättää se häkittämättä kun kävin ulkona, mutta meno oli ihan päätöntä: juoksi ympäri kämppää, haukkui ja hyppi ovia vasten, joten en viitsinyt kiusata vanhempiani sellaisella toiminnalla kun ne eivät osaa puuttua käytökseen. Täytyy ottaa tuo touhu syyniin kun Juha tulee takaisin Suomeen.

Indin kanssa Räksy tuli loistavasti juttuun. Indillä oli varmaan elämänsä viikonloppu kun kerrankin sai vieraakseen kaverin, joka leikkii. Ja kyllä sitä leikkiä sitten riittikin... Mona näytti äärimmäisen tympääntyneeltä jatkuvaan rettelöintiin ja toimikin ansiokkaasti poliisina kun leikit meinasi mennä vähän överiksi. Se on kyllä kumma mamma, ei sen tarvi kun saapua paikalle ja kaikki toiminta lakkaa. Mun oma matriarkka

Lauantaina käytiin Räksyn kanssa Kouvolan "keskustassa" pyörimässä. Räksy on siitä kiva, että heti kun mennään uuteen paikkaan niin se hakee koko ajan kontaktia ja kulkee nätisti. Joo, mutta eipä sitä mikään taas ihmetyttänyt ko. paikassa. Ihanaa kun on koira, joka ei ole moksiskaan uusista paikoista. Monan kanssa ei ole kovinkaan siistiä mennä minnekään ihmisten ilmoille kun se poukkoilee kuin peura ajovaloissa.

Löydettiin yhdestä lasten leikkipaikasta hyvä vempele, jolla testata epävakaata alustaa. Se oli joku köysiporrashässäkkä, jossa oli leveä askelma alimmaisena. Namin kanssa Räksy meni alustalle ja seisoi varman oloisesti alustalla vaikka se heijasi jonkin verran. Pari tällasta la ja su. La iltana tottista, Räksy oli hyvässä moodissa ja keskittyi hyvin. Su iltana purkkien ilmaisua kotona.

Mona oli hieman jäykän oloinen lauantai-iltana ja annoin varuiksi 50 mg Rimadyl. Muutoin Mona on ollut hyväkuntoisen oloinen ja liikkuu paremmin.

Viikonlopun saldona yksi pudonnut kulmuri eli pudotettavana enää yksi

Kohta sattuu korvaan