Monan kanssa ennen puruja jäljelle. Noora teki Monan jäljen ja muuten annoin vapaat kädet paitsi, että aloitus tyhjä ja ekat ruuat n. neljässäkympissä. Muutoin ruokaa myös niukalti.
Jälki oli ehkä 500-600? askelta pitkä, viisi kulmaa ja kolme esinettä. Ei ehditty vanhentaa kuin reilun vartin verran. Puuskittaista tuulta ja kuiva alusta.
Aloitus oli tosi hyvä, tsekkasi paalun huolella ja lähti tosi itsevarmasti. Eka esine ensimmäisellä suoralla: ilmaisu suora ja nopea. Eka suora muutenkin hyvää työskentelyä. Eka kulma vähän yli, korjasi itse. Toka suora kunnossa. Toka kulma ja kolmas suora hyvä. Kolmannella suoralla esine, jonka ilmaisu moitteeton. Kolmas kulma hyvä. Neljännellä suoralla tarkisteli paljon ja ajoi vähän sivussa, johtui ehkä puuskittaisesta sivutuulesta. Neljäs ja viides kulma taas vähän yli, mutta korjasi itse. Vikalla suoralla alustanmuutosta, jossa vähän tarkisteli enemmän. Vika esine oli jostain syystä outo Monan mielestä ja jäi pällistelemään sitä kuin vierasta sikaa. Ilmaisi kuitenkin omatoimisesti hetken ihmeteltyään. On ne välillä  Kaiken kaikkiaan hyvää työskentelyä, itsenäisesti ratkoi ongelmat ja vietti säilyi hyvin.

Jälkipellolta treenikentälle ja vuorossa tottikset ennen puruja. Räksyn kanssa vähän seuraamista (palkka kainalossa): ei painanut, vasemmalle käännöksissä käyttää takapäätä tosi hyvin. Pari sivulletuloa takaa kiertäen: pyrki taas ennakoimaan, joista kielsin. Muutoin tuli pääasiassa kerralla oikeaan paikkaan ja suora-asentoisesti. Liikkeestä istumisia niin, että käskyn jälkeen liikuin puoli askelta: pysyi hyvin eikä yrittänyt siirtyä perusasentoon. Nyt vaan pikkuhiljaa lisäämään askelia. Loppuun eteenmeno, kovaa juoksi suoraan pallolle.

Sitten pureskelut. Piti ottaa hyppyä, mutta koska Niko ei ollut paikalla, ei ollut myöskään sitä hyvää tyynyä.. Otettiin sitten aiheeksi edessä löysillä haukkuminen. Noora sai kunnian (?) toimia apparina. Nooralla oli varsinainen apparoi Piian koiria-päivä  Joitakin kertoja pääsi tökkimään, mutta muutoin ihan hyvä eka treeni saatiin aikaiseksi. Siitä se lähtee taas!