Blogin päivitys on kyllä niin retuperällä, että  Joskohan sitä taas aktivoituisi kun alkaa säännöllinen treenaaminen purujen ja tottiksen merkeissä niin on enemmän kerrottavaakin.

Lunta on satanut viime viikkoina ihan kunnolla. Nyt pääsee myöhemminkin illalla vielä pitkille lenkeille pellolle kun näkeekin jotain. Räksyn kanssa ollaan käyty paljon juoksemassa lumihangessa ja siitähän Räksynen tykkää. Se jaksaisi juosta vaikka kuinka kauan ja mikä mukavinta - se ei tunnu palelevan ikinä, ei tassuista eikä muutoinkaan. Ihana ominaisuus koirassa! Mona on "vanhemmiten" alkanut olemaan arempi kylmälle. Sillä on toki niin paljon terveysrasitteitakin, voi olla, että verenkierto ei ole niin hyvä sydämen takia tai nivelet voivat kolottaa kylmässä. Mona käy siis vähän lyhyempiä lenkkejä ja tarvittaessa takki päällä.

Mona kävi ensimmäisessä IRAP-hoidossa ja se oli kyllä pettymys. En tiedä menikö piikityksessä jotain pieleen, mutta kunto ei ole lainkaan parantunut, pikemminkin mennyt huonompaan. Täytyy perua seuraava aika, koska en halua enää piikitellä noin "syvälle". Ekan piikityksen jälkeen kun Mona nousi rauhoituksesta, oli se aivan kolmijalkainen eikä varannut painoa vasemmalle jalalle. Se oli sen verran hirveä näky etten halua, että seuraavallakin hoitokerralla käy niin. Mona jatkaa tästä eteenpäin vain ja ainostaan akupunktiolla ja tarvittaessa kipulääkityksellä.

Tottista ollaan Räksyn otettu pari kertaa viikkoon. Mielestäni ollaan edistytty vallan mukavasti. Seuraaminen on suora-asentoista ja aktiivista, paikka on hyvä. Sivulletuloja (takaakiertäen) tehty ja ne ovat tosi nopeita ja pääosin loppuasento hyvä, välillä jää hieman mun taakse. Kaikkia jääviä liikkeitä harjoiteltu, liikkeet nopeita ja käskysanat hyvin perillä. Luoksetulo erittäin vauhdikas, eteenistumisia vasta lyhyeltä matkalta. Tällä hetkellä erittäin hyvä fiilis tekemiseen!

Huomenna alkaa purut hallissa. Yritetään muistaa ottaa videolle

Ilmestyskirjan peto?