Tänään tehtiin Nooran kanssa kauden ekat jäljet. Minä tein vaan Monalle ja viikonloppuna sitten varmaan Räksyllekin kauden aloitus.

Monan jälki oli pelkkä suora kahdella esinepurkilla. Ruokaa aika paljon. Pituutta n. reilu 200 askelta. Ikävä kyllä pellolla ol sitten enemmänkin kusiaisia ja ne oli tietenkin heti siinä paalulla. Tämä näkyi koko jäljen ajan Monan työskentelyssä, vähän oli hätä ja huoli, mutta ihan ok selvittiin loppuun. Eipä sitten ollut mikään ruusuinen kauden aloitus.. No, seuraava jälki sit parempaan paikkaan. Esineilmaisut oli varsin mallikkaat.

Räksyn kanssa tottista: seuraamista, maahanmenoja ja luoksetulon loppuasentoja + yksi vauhtiluoksetulo. Seuraamisessa oli jotenkin vähän flegun oloinen, haukuttamalla virettä sai paremmaksi, mutta ei ollut ihan oma itsensä. Lieko kuumuus vienyt vähän paukkuja? Maahanmenoja niin, että palkka kauempana maassa ja hyvästä, nopeasta maahanmenosta vapautus patukalle. Tämä toimii mielestäni aika kivasti ja maahanmenot on nopeutuneet eikä kyynärät jää ylös. Luoksetulon loppuasennot aika lailla kunnossa.

Harjotukset jatkukoon...