....tottista, jälkeä ja puruja.

To, la ja su tottista Talissa ja Järvenpäässä. Räksyn kanssa keskitytty leikkimiseen ja irrotuksiin sekä hieman perusasentoja patukkapalkalla sekä luoksetuloja. Leikkiminen on mennyt edelleen parempaan suuntaan ja irrotuksissa olen käyttänyt maahanmenoa apuna.

Kuvat Noora Suolaniemi

Monan kanssa noutoja ja ruutua. Noudot oli todella hyviä! Täytyy sanoa, että hieman yllätti kun niitä on kuitenkin hinkattu viimeksi joskus vuosi sitten.. Pitää hyvin, menee nopeasti ja napakasti kapulalle ja palauttaa hyvällä vauhdilla. Hieno Mona :) Ruutua tehtiin ihan vaan ruokapurkin avulla, en tiedä miten se pitäisi tehdä oikeaoppisesti... Täytyy funtsailla alanko enää tekemään tottista Monan kanssa "tosissani". Koiralla olisi intoa tehdä vaikka kuinka, mutta mua rassaa kun varon koko ajan sen jalkoja ja olen ylihysteerinen niiden suhteen.

Purut la Järvenpäässä ja su Talissa. Räksy oli molemmilla kerroilla todella hyvä! Puree lujaa, haukkuu vahvasti, on aktiivinen ja sopivasti äkäinen :) Räksy on vahvistunut kuukauden tauon aikana toden teolla. Räksy on tällä hetkellä niin hyvä eikä me voida opettaa sille nyt mitään uutta. Eli tauko kutsuu taas ja sen aikana keskitytään tottiksen tekemiseen, jotta päästään sitten tauon jälkeen ottamaan hallintaa mukaan treeneihin. Helppo koira maalimiehelle, vaikea ohjaajalle...

Kuvat Noora Suolaniemi

Eilen ja tänään Räksylle jälkeä. Tehtiin nyt (vasta) ekat suorat jäljet. Molempina päivinä pituutta n. 60 askelta, paalulla runsaasti ruokaa ja jokaisella askeleelle kanta+kärki ja välillä myös askeleen keskikohdassa. Maanantain jäljellä yritti alussa useasti pyörähtää taaksepäin, varmaan ruutujen peruja, mutta tajusi homman nopeasti ja jäljesti hyvin loppuun, jossa odotti iso keko ruokaa. Kiusasin vähän ruokakasalla eli vedin vähän pois kun söi enkä antanut syödä kaikkea ruokaa lopusta. Mielestäni oikein passeli eka jälki :) Tänään lähti paremmin ja tarkasteli paalun huolella. Nyt ei yrittänyt alussa kääntyä taaksepäin. N. puolivälin kohdalla yritti tempoilla ties minne ja kun en antanut niin laittoi sitten makuulle. Odotin vaan rauhallisesti, että tajuaisi miten pääsee jatkamaan enkä auttanut yhtään, jotta oppisi itse alusta asti olemaan aktiivinen. Jatkoikin sitten hyvällä intensiteetillä loppuun. Jatketaan treenejä taas huomenna tai ylihuomenna ja katsotaan mikä mielikuva jäänyt pennulle tästä hommasta.

Mona on ollut kohta pari viikkoa tauolla jälkihommista. Odotellaan, että heinä leikataan.