Viikonloppu vietettiin porukoiden luona. Säät oli mitä mahtavimmat, aurinkoa riitti koko viikonlopulle. Indillä ja Räksyllä meni lujaa keskenään, kuumuus ei paljon haitannut niiden temuamista. Ne on kyllä hyvä parivaljakko ja toivottavasti tulevat jatkossakin hyvin juttuun. Monan tehtävänä oli käydä huomauttamassa kun toisilla oli liian hauskaa  

Mökin pellot olikin kynnöksellä, joten lauantaina kävin yksillä toisilla pelloilla, joita käytin viime vuonnakin. Pieleen meni: pelto täynnä kusiaisia, jotka huomasin tietenkin vasta kun Mona-parka oli imuroinut niitä kitusiinsa ja alkoi oksennalla ja hangata itseään maahan. Paskan paska... Rotikoiden peltojälkipäivässäkin jäljellä oli tosi paljon murkkuja ja ne jos jotkin saa Monan ihan hysteeriseksi.

Samalla reissulla myös tottista Räksyn kanssa. Alkuun ruualla perusasentoja ja siirtymisiä -> oikein hyvä. Loppuun palloilua.

Sunnuntaina kokeiltiin Juhan kanssa uittaa Räksyä Vantaalla. Menihän se veteen, mutta vähän huonolla tyylillä. Räksy sukelsi niin syvälle ettei koko koiraa näkynyt  Ehkä vähän hiomista tässä asiassa.. Tämän jälkeen painuttiin vielä jälkihommiin Monan kanssa. En jaksa edes kirjoitella siitä muuta kun, että huonosti meni. Keskittyminen huonoa ja meno ihan tolkutonta. Huomaa, että on murkkujälkiä takana ja koira on kun tuli perseen alla. Ahdistaa, nyt ei tarttis tulla tämmöstä...

Räksyn vatsa on nyt ollut kunnossa ja olen lisännyt ihan reilusti kuivamuonaa kanan sekaan (HappyDogia). Uskon, että vatsaoireilun syy oli vierasesine (kivi).

Loppuun vielä kesäisiä hauvakuvia:

Indi

Räksy (joka näyttää kuvassa tosi läskiltä)

Mona viilentelee

Ja vielä Monan nykytilanne kropan suhteen:

Räyh :-)