Pakkasta on ollut viime aikoina ihan kiitettävästi, kovimmat taisi olla -30. Maleja ei tunnu haittaavan, ne pysyy koko ajan liikkeessä. Mona ei tykkää kylmästä ja toppamanttelinkin kanssa sen ilme on kovin tuskainen ja tassut alkaa jäätyä nopeasti.

Purut on ollut tauolla kun ei saatu hallivuoroa ja ulkona treenaaminen ei ole oikein pakkasten ja lumen takia innostanut. Ensi viikolla päästään kuitenkin sisälle treenaamaan koko viikonlopuksi, joten saadaan jotain aikaiseksi purujenkin osalta. Tottista ollaan tehty pihalla pari kertaa ja Räksy on ollut tosi hyvässä tilassa. Seuraamista ja jääviä liikkeitä (i-m-s) pääasiassa. Seuraamisessa olen yrittänyt muistaa kävellä ripeämmin, jolloin koiran ilme on ehkä parempi. Paljon palkkaa myös perusasennosta ja liikkeille lähdöstä. Jääviä sekaisin, jotta oppii oikeasti kuuntelemaan ja erottamaan käskyt. Hyvin ovat menneet jakeluun.

Mona kävi ontumisen, lisääntyneen juomisen ja apaattisen olotilan takia lääkärissä. Otettiin verikokeet ja kuvattiin lanneranka. Veriarvot ok ja lanneranka siisti 5,5-vuotiaaksi bokseriksi .Yksi pieni nokka oli tullut L4-L5-väliin, muuten pysynyt ennallaan. Nyt sitten hoidetaan lonkkakipua/selkäjännitystä kipulääkekombolla Tramal-Rimadyl jonkun aikaa ja lenkit tehdään remmissä ettei pääse hulluna riehumaan malien kanssa. Vastannut tähän hyvin, juominen vähentynyt ja apaattisuus on tiessään. Katsotaan jos saadaan vielä Monaliisa kuntoon.