Vappu meni täysin koiramaisessa toiminnassa  Tänään ja eilen olin päivällä katsomassa Nordic Mondioring cuppia, joka pidettiin Tuomarinkartanossa. Hauska laji kaiken kaikkiaan, olisipa kiva päästä joskus Räksyn kanssa tutustumaan tuohonkin touhuun. Molemmat, Räksy sekä Mona, pääsivät myös kentän laidalla töllistelemään tapahtumia. Räksynen pääsi myös tekemään tuttavuutta Helin ja Tomin malipennun kanssa ja voi vitsit miten hienosti Räksy tulee toimeen pentujen kanssa  Menee maahan leikkimään pennun tasolle ja on muutenkin niin esimerkillinen aikuinen kun vaan voi olla. Selkeetä äitikoiramateriaalia.

Jälkeä myös molempina päivinä. Monalle eilen salamajälki, kaksi esinettä ja jonkun verran ruokaa. Paljon alustanmuutoksia, uria yms. Mona teki tosi hyvää duunia, jäljesti syvällä nenällä maltillisesti ja intensiivisesti. Kulmat kunnossa ja esineilmaisut mallikkaat. Kun saisi sen pysymään tommosena ja lisää tietty vielä itsevarmuutta vaikeisiin paikkoihin..
Räksylle kahden pallon jälki, joka oli ihan pepusta ja meno ihan karmeeta.... Funtsin yön yli asiaa ja tein sitten tänään ihan vaan ruokajäljen (turvotettua kuivista) ja pidin huolen, että Räksyllä todella oli nälkä. Jälki meni nyt varsin hyvin ja jäljestys oli ihan tarkkaa ja ruokakin maistui. Kokeillaan jatkaa näin..

Tänään illalla kävin vielä Räksyn kanssa Talissa treenaamassa tottista boksereiden treenivuorolla. Seuraamista vaihtelevan pituisia pätkiä, käännöksiä ja pysähdyksiä. Seuraaminen oli hyvävireistä ja täsmällistä. Muutama sivulletulo takaa kiertäen, asennot aika jees ja tuli kerralla suoraan ja oikealla kohdalle. Vähän maahanmenoja ja loppuun leikkimistä.

Päivällä käytiin lenkkeilemässä varsinaisessa mäkimaastossa, melkoista vuorikiipeilyä.. Toi mun tulehtunut nilkka otti siitä vähän itseensä  Katotaan jos kuitenkin jo ens viikon alussa menisi taas juoksemaan.

Tämmönen Vappu siis tällä kertaa..