Eilen Monalla oli 6. akupunktio. Vointi on pysynyt hyvänä ja takapään lihakset tuntuivat pehmeiltä ja vetreiltä. Olkavarsissa ja niskassa on jäykkyyttä, johtuen todennäköisesti intensiivisestä jäljestämisestä. Pitäisi ennen jälkeäkin lämmitellä koira paremmin, se kun vaan tuppaa olemaan niin kiihkeä ennen jälkeä eikä maltillisesta verryttelystä oikein tule mitään... Pyysin myös Strongholdit molemmille, Mona kun on aivastellut enemmän. Voi toki johtua myös pölystä. Jos kaikki menee hyvin niin seuraava neulominen on sitten kahden kuukauden päästä. Jos tulee ontumista, joka ei poistu parin päivän kipulääkkeellä, otetaan yksi väliakupunktio.

Räksyllä on nyt purut n. kuukauden tauolla, joten yritetään ahkerasti treenailla tottista ja jälkeä. Jälki on nyt vähän jäissä Räksyn vatsaongelmien takia. 

Illalla ratsastustunnin jälkeen kävin Sieppiksen kentällä Räksyn kanssa. Irrotuksia ja kahden pallon leikkiä sekä rauhaa. Kivaa oli ja edistystäkin havaittavissa

Tänään tottisryhmän kanssa Puolarmaarissa treenailemassa. Räksyn kanssa vikana hommissa, aiheena taas palloilut ja irrotukset. Irrotukset sujui hyvin ja irrottaa nyt ilman "houkutuspalloa". Pari perusasentoa pallon kanssa -> hyvä.

Illalla vielä reippaat lenkit molempien kanssa Olarin metsässä. On kyllä niin hyvät lenkkimaastot että