Auton mittariin kertyi reilu 1000 km viime viikonlopun aikana. Pe-su vierähti Haapavedellä muutaman mali- ja sakemannikasvattajan yhteisleirillä. Me oltiin Räksyn kanssa IPO-ryhmässä, maalimiehenä Saaren Ake. Leiri oli oikein antoisa ja oli mukava seurata erilaisten koirien treenejä. Majoitus Haapaveden opistolla oli aivan super ja leiriseura mainiota  Toivottavasti otetaan taas ensi vuonna uudestaan!

Räksylle otettiin perjantai-iltana yksi treeni, eka tyynyyn ja sitten vaihdettiin junnuhihaan. Lauantaina ja sunnuntaina otettiin kaksi kierrosta/päivä ja lauantaina lisäksi tottista. Treenit meni ihan mallikkaasti, aika samalla kaavalla kun mitä ollaan omissakin treeneissä tehty. Uutta asiaa oli jo uusi maalimies+paikka sekä hiha. Jennyltä lainaamallamme hihalla Räksy tuli hitusen vajaille otteille. Vikassa treenissä kokeiltiin sitten vähän kapeampaa hihaa ja sillä ote oli heti täysi ja rauhallinen. Aken mielipide oli, että se meidän hiha on vielä Räksylle turhan leveä ja kova ja suositteli tässä vaiheessa käyttämään vähän kapeampaa, jottei otetta tarvi korjailla. Videoita puruista tulossa jahka saan ne siirrettyä koneelle.
Tottikset meni oikein kivasti myös, Räksy keskittyy tekemiseen tosi hyvin. Vähän seuraamista, leikkimistä ja eteenmeno.

Monan kanssa lauantaina ja sunnuntaina tottista. Seuraaminen on petraantunut tosi paljon. Liikkeestä maahanmenot oli tosi hitaita ja Mona asetteli takapäätään. Voipi olla , että autossa nukkuminen ym näkyi jäykkkyytenä ja vaikutti maahanmenoon. Vähän liik. seisomista, joissa tarvii käsiapua, siitä pitäisi päästä piakkoin eroon. Loppuun leikkiä tyynyllä, joka oli Monasta erittäin pop.

Kotimatkalla ajettiin vielä Timon kautta ja käytiin moikkaamassa Jupua ja Pattia. Räksy pääsi ulkoilemaan molempien kanssa ja Mona kiehnäsi Patin kanssa kieli pitkällään... Kyllä mä on vaan niiiiiiiiin ihastunut Pattiin ja Julleen, ihania poikia