Eilen molemmille jäljet.
Monalle hyvin niukkaruokainen jälki, kahdella kulmalla (laatikkomallinen) ja kahdella esineellä. Kova tuuli ja melko paljas alusta. Laitoin ruokaa vaan aloituksesta n. 50 askeleen päähän ja kulmien jälkeen + vikalle suoralle vähän enemmän. Lähtö oli hyvä ja eka suora ok. Eka kulma vähän epävarma, eka esine moitteeton. Toka kulma überhyvä! Vika suora kunnossa ja loppuesine myös. Aika kiva suoritus ja ihan hyvä varmuus työskentelyssä.

Räksylle suoraa ja keskivaihella vähän kaarrosta. Tyhjiä 1-4. Lopussa ruokakasa. Räksy oli taas erittäin hyvässä mielentilassa ja viettiä jäljelle on nyt tosi paljon! Syö hyvin jäljeltä ja tarkastaa askeleet huolellisesti. Kaarrokset meni hyvin. Loppukasalla taas härkin ja sekös Räksyä ärsytti  Erillisenä treeninä vielä esineilmaisuja pikkupurkeilla. Varsin hyvin tajunnut tämän asian.

Tänään Riksussa todet ja purut. Tottiksessa vähän seuraamista: painoi. Palkkausta nyt kainalosta, jotta pää olisi "pystymmässä" eikä pysty painamaan. Toimi ok. Pari sivulletuloa takaa kiertäen. Pyrkii ennakoimaan sivulle-käskysä ja tässä pitää olla tarkkana. Muutoin siirtymiset oli ripeitä ja suora-asentoisia. Liikkeestä istumisia vielä niin, että pysähdyn itse samalla. Loppuun pari eteenmenoa niin, että Räksy näki kun Pekka vei fudiksen. Ekalla teki vähän kaarteluja kun pallo oli juuri nyppylän takana, tokalla juoksi suoraan ja lujaa loppuun asti.

Puruissa aiheena hypyt. Kohdistaa kovasti mieheen, mutta eipä se sitten hihan kanssa haittaa. Hyppää tyynyyn hyvin (hihaan vähän alakautta) ja puree TOSI lujaa. Jatketaan näiden treenaamista.

Huomenna ohjelmassa juoksulenkki Räksyn kanssa.