Huh hellettä! Kyllä on ollut lämmintä jo monen monta päivää, luxusta! Lenkit ollaan hoidettu aamusella ja myöhään illalla ja Räksy on tietty käynyt päivisin uimassa. Palikat loksahti pikkumalleroisen päässä kohdilleen ja nyt Räksy on aivan intona uimistouhusta  Omatoimisesti ei vielä ui, mutta keppiä tai lelua jaksaa hakea kerta toisensa jälkeen. Hyvähyvä!

Treenattu ollaan helteestä huolimatta. Jälkeä Räksylle kolmena peräkkäisenä päivänä (la, su, ma). Pituutta 70-80 askelta, myötätuuli, osassa askelista nyt vaan yksi nami/askel, muissa 2/askel. Kahdella vikalla kerralla ollut jäljen päässä purkki. Räksy on nyt jäljestänyt hyvällä intensiteetillä ja motivaatiolla. Selkeästi ahneutta tullut jäljellä lisää ja ruoka tekee kyllä kauppansa. Purkin ilmaisu jäljen lopussa ollut hyvä, siirryn toki koiran viereen ja pidän purkista vielä kiinni jottei pääse tökkimään. Monalle jälki vain yhtenä päivänä (la). Kaksi aloitusta nurtsille, n. 60-80 askelta ja hyvät liksat n. 40 askeleen päähän. Työskentely oli molemmissa aika hätäistä ja oma pakettikin jotenkin ihan sekaisin. Pitäis nyt päästä normaaliin rytmiin jäljen suhteen. Pellot on pari päivää sitten leikattu, joten kohta pääsee tästä treenaamattomuusmorkkiksesta eroon...

Räksylle tottista muutamia kertoja (Talissa ja Jäkessä). Seuraamista, käännöksiä vasemmalle paikallaan, luoksetulon loppuasentoja ja eteenmenoa. Räksy on ollut oikein kivassa moodissa, toki kuumuus vähän vienyt parasta särmää. Seuraamisessa olen yrittänyt palkata vaihtelevasti perusasennosta ja liikkeestä. Sunnuntaina tuppasi menemään kovin vinoon ja aukesi, joten palasin ottamaan vaan askelta-kahta ja palkkaamaan pysähdyksestä kun asento oikea. Luoksetulon loppuasennot on edistynyt tosi paljon, eteenmeno myös. Vasemmalle käännöksissä käyttää takapäätään jo vähän turhankin tehokkaasti.

Indi oli meillä hoidossa la-ma ja koirat tuli hyvin juttuun. Kuumuus näkyi koirissa ja viikonloppu oli rauhallinen.

Mona on oireillut vasenta takajalkaansa epäsäännöllisesti. En oikein tiedä enää ontuuko se välilä vai onko se vaan mun silmissä. Mona on ollut kuitenkin hyväntuulinen ja osaksi ontumiset johtunee sen päättömästä riehumisesta (vaikka on yritetty levossa pitää). Mona on myös nuollut etusiaan ja toista takajalkaa (oiskohan oikea?) ja anturan välit punoittaa. Eli kipua varmaan on jossain tai sitten lihasjumitusta. Rimadyliä on saanut useamman päivän putkeen. Keskiviikkona on onneksi akupunktio ja mietitään siellä taas tilannetta ja jatkohoitoa (piikitysvälin tihentäminen, cartrophen?).