Pari edellistä viikonloppua ollaan päästy treenailemaan sisätiloissa. Mukavaa :)

Ensin vierailtiin Paavolan Timon treeneissä Halikossa. Eka piilolle lähetys hallinnasta piilon sivusta ja seuraavat kaksi keskilinjalta. Piilotyöskentely on oikein hyvällä mallilla: paikka ja etäisyys on hyvä, ei häiritse maalimiestä millään lailla ja haukku on painostavaa ja jatkuvaa. Ja toki tullaan piilolle poikien puolelta ;) Yksi pako taidettiin ottaa, no problemos. Loppuun pari hyppyä tyynyyn, lujaa menee kiinni ja hyppääkin ihan ok.

Seuraavat sisätreenit oli sitten SMRY:n treeniviikonlopun yhteydessä Längelmäellä. Siellä tehtiin lauantaina kaksi treeniä ja sunnuntaina yksi. Nyt rikottiin taas alkuun hallintaa ja lyötiin vähän lisää satsia koiraan :) Piiloa molempina päivinä, hyvä oli, asenne kohdillaan. Irrotuksia molempina päivinä, irrotus ok, mutta haukku saisi alkaa nopeammin. Sitä siis vielä työstetään (alkuunhan ajateltiin tehdä hiljainen, mutta vaihdettiinkin haukkuvaksi kun se on ehkä varmempi kuitenkin).

Mona oli tuona viikonloppuna ekaa kertaa elämässään koirahoitolassa ja siellä oli mennyt ihan hyvin.
 

Monan ontuminen on jatkunut eikä se ole mielestäni ollut riittävän hyvä ottaen huomioon lääkityksen määrän. Toissapäivänä käytiin sitten ekaa kertaa uudella fyssarilla (Ella Tuori) ja hän löysikin Monasta monta kipeää/jäykkää aluetta. Hyvin saatiin jo ekalla kerralla paikkoja auki ja vetreämmäksi ja parin viikon päästä mennään uudestaan. Mona on käyttänyt viime aikoina tosi paljon enemmän etupäätään, jotta saa painoa pois takapäältä ja ekaa kertaa sen elämän aikana sillä oli etupäässä jumeja (niska, lavat, etujalkojen etuosat). Lanneselässä oli myös ne takapään suurimmat jumit. Toivotaan, että Monan olo tästä paranee :)