Luulin jo, että lääkärikäynnit liittyen koirien tappeluvammoihin olisi käyty, mutta mitä vielä.. Monalta löytyi murtunut P4-hammas, joka oli lohjennut niin pahasti, että juurikanavat oli esillä eli pakko leikata pois. Eihän tuossa ollut tietenkään kaikki vaan myös toiselta puolelta oli yläposkihammas poistokunnossa ja kaiken kukkuraksi rtg-kuvissa paljastui vielä puhkeamattoman P1-hampaan aiheuttama hammasaihekysta Eli kaiken kaikkiaan hampaita lähti yhden sijasta kolme. Lisäksi yksi takaposkihammas alhaalta oli ihan kulunut, mutta oli kuitenkin rtg-kuvien perusteella terve, joten sitä ei lähdetty poistamaan.
Nyt on sitten viikon ab-kuuri päällä ja seuraillaan miten leikkausalueet parantuu. Pariin viikkoon ei saa pureskella mitään kovaa.

Saa nähdä missä ajassa Kennelliitto saa toimitettua mulle hammastodistuksen, ajatuksena kun olisi käyttää Monaa jokunen kerta näyttelyissä ensi vuonna. Tosin tuskinpa yksikään tuomari edes huomaa hammaspuutoksia, eihän ne ikinä laske hampaita. Hyvä jos edes pyytävät näyttämään legoja