Eilen molemmille pimuille jäljet nurtsille (pelloilta ei vielä heinää leikattu). Sää helteinen.

Räksylle reilu 60 askelinen suora myötätuuleen, kaksi namia/askel. Nyt jälki meni tosi hyvin ja Räksy työskenteli keskittyneesti. Ajoin ekaa kertaa takana, tätä ennen olen ollut koiran sivulla. Seuraavalla jäljelle voisin laittaa purkin loppuun, ilmaisee sen jäljen ulkopuolella mallikkaasti.

Monalle pituudeltaan n. 600 askelinen jälki lyhyelle nurmelle. Kaavio:

Esineitä 5 kpl, joista kaksi filmipurkkia, yksi pikkupurkki ja kaksi esinettä (nahka+kangas). Ruokaa vähän siellä täällä, aloitus taas tyhjä. Eka nami n. 20 kohdalla ja seuraava n. 50 kohdalla. Eka esine n 120 kohdalla. Toka, kolmas ja neljäs suora lyhyitä, n. 20-40 askelisia.

Alku oli turhan hektinen ja selkeästi ei kyllä rauhoittunut koko jäljen aikana vaan oli vähän vietereillä koko ajan. En aio jatkaa tasaista jarruttamista liinalla, koska se väsyttää koiraa paljon ja jälki on muutenkin rankka laji. Vetokisa sucks! Eli palataan takaisin löysillä ajamiseen. Kulmat työskenteli eri hyvin! Esineilmaisut kaikki tosi nopeita ja suoria.

Jälkien jälkeen lenkille. Räksyn kanssa kokeilemaan taas uimista ja nyt Räksy uikin oikein mallikkaasti pari kertaa  Viihtyy kyllä vedessä hyvin ja kahlailee tosi syvälle. Eiköhän se tästä lähde lutviutumaan. Monan kanssa vaan metsälenkki kun ei se niin vedestä perusta. Ehkä senkin saisi jotenkin huijattua uimaan..

Tänään ostoksille Ninnille. Kaikenlaista koulutustarviketta ja vesilelua tarttui mukaan sekä koiranruokaa ja puruluita. Siitä mentiin Jennyn kanssa uittamaan koiria (Räksy, Anni ja Boa). Koirat tuli ihan ok juttuun ja suhtautuivat toisiinsa aika välinpitämättömästi. Pari kertaa Räksy sai kunnon kurinpalautuksen kummaltakin aikuiselta kun meni haastamaan riitaa. Ihan oikein ettei päässyt hyppimään toisten nenille. Kivaa koirilla tuntui kuitenkin olevan ja uivat ja solkkasivat vedessä pitkän tovin.

Monan kanssa metsälenkki illemmalla. Vas. takajalka on mun mielestä ollut vähän jäykkä ja olen jatkanut Rimadylin antamista. Akupunktio on onneksi ensi viikolla ja katotaan otetaanko pari kertaa vaikka viikon välein hoitoa.

Huomenna tottista Räksyn kanssa ja ehkä ehditään käydä rannallakin. Perjantaina jäljelle molempien kanssa ja Räksylle myös tottelemista