Viikonloppuna juhlittiin veljeni häitä ja koirien kanssa tekemiset jäi aika vähälle. Hääjuhla oli tosi onnistunut ja kivaa oli. Morsian tietysti kaunis ja sulhanen komea

Sunnuntaina jäljelle molempien kanssa.
Monan jälki vanheni n. tunnin, alusta hieman kostea (ilta) ja tuulta jonkun verran. Alku oli taas hieman hätäistä jäljestämistä, täytyy tota miettiä. Muuten eka suora meni ok (vastatuuli). Kulmat oli tänään erinomaiset. Tyhjät jäljesti rauhallisesti eikä vauhti kiihtynyt. Esineet ok, hieman turhan lähelle ilmaisee ne ja vaarana sitten niiden päällä makaaminen. Tää on kyllä sellasta tasapainoilua..
Räksylle suora, n. 100 askelta. Yksittäisi tyhjiä sekä kahden askeleen tyhjiä. Jäljestys oli keskittynyttä ja tyhjät ei aiheuttanut ryntäilyä. Loppupurkin ilmaisu hyvä.

Maanantaina taas jäljestämään. Sää tyyni ja alusta kuiva.
Monalle N-jälki eli ekat piikit nyt tehty! Molemmat terävät kulmat meni aivan todella hienosti, ihan oppikirjan mukaan! Muutenkin jäljestys oli oikein sujuvaa ja tarkkaa. Esineilmaisut ihan ok, mutta edelleen saisi ilmaista vähän kauemmas. Selvästi tällä hetkellä jälki kiinnostaa paljon enemmän kun esineet ja pitää löytää taas balanssi niiden suhteen.
Räksylle suora, n. 107 askelta ja tyhjiä taas niin yksittäisinä kuin kahden askeleen sarjoissa. Jäljestys ei ollut niin intensiivistä kuin edellisillä kerroilla. Osansa varmaan sillä, että Räksy oli päivällä kiskaissut reilun kilon painavan ydinluun KOKONAAN. Ihan hullua. Eli nälkä tolla pitää olla, jotta jäljestys oli todella halukasta.

Tänään Iinekselle viestitreenit ja sen jälkeen tottista Petikossa. Otin vaan Räksyn kanssa kun Mona oli lenkillä vaisun oloinen. Räksykin oli väsyneen oloinen tottiksessa, joten tehtiin ihan pikainen treeni. Perusasennossa siirtymisiä pallopalkalla ja vähän leikkiä. Selkeästi kunto huonontunut Räksyllä ihan tosi paljon kun on ollut vaan remmiliikunnalla kolme viikkoa, joten tänään ei lenkin jälkeen jaksanut treenailla täysillä (viikonloppuna vasta aloitettu taas vapaana ulkoilu). Nyt pitää keskittyä siis myös kunnon kohotukseen!

Räksyn kanssa ollaan kotona aloitettu myös noutotreenit Suskin ohjeiden mukaisesti.

 

Räksyn kanssa saatiin tosiaan lupa alkaa taas lenkkeillä normaalisti sekä treenata tottista. Purut pidetään tauolla vielä jonkun aikaa, jottei tule kerralla liikaa rasitusta ja voidaan paremmin seurata koiran kuntoa.

Mona on ollut vähän vaisu ja vetämätön lenkeillä. Huomenna on onneksi akupunktio.