Räksy loukkasi pari viikkoa sitten vasemman takajalkansa (todennäköisesti liukastui laminaatilla) ja ontui jalkaa pari päivää. Käytin sen varuiksi ortopedillä kun pelkäsin, että polvi on mennyt rikki. Polvet ronklattiin ja kuvattiin, samoin selkä ja lonkat. Polvissa ei mitään sanottavaa, kuvissakin priimat, samoin selkä. Mitään kipureaktiota ei koirasta saatu irti, joten lääkäri epäili, että olisi ihan vaan lihasvamma. Lonkat oli myös siistit, ehkä saisi liitossa beeksi.
Hoito-ohjeeksi saatiin Rimadyl ja loppuviikko huilia.

Viime viikko lenkkeiltiin aika normaalisti eikä ontuminen palannut. Toivotaan siis, että selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Helmikuussa olisi pari treeniviikonloppua tulossa K-Suomessa, joten senkin takia toivon, että jalka olisi nyt kunnossa.

Mona on oireillut takapäätään enemmän tai vähämmän viime vuoden lopulta alkaen. Selkeästi huonommaksi se on mennyt tässä kuussa ja vein Monan Olaf Walteringille akupunktiohoitoon. Olafin mielipide oli, että ongelma on selässä (spondylosis) ja hoidossa keskityttiin enemmän selän kipualueisiin. Toki myös lonkkia hoidettiin. Olaf käytti laseria ja neuloja laitettiin vain muutama.
Mona pitäisi nyt siis kuvata selän osalta uudelleen. Kaksi vuotta sitten (3,5 vuoden ikäisenä) sen selkä lausuttiin SP1 (lievä), joka oli tuon ikäiselle bokserille varsin hyvä tulos. Nyt sitten näyttäisi, että jotain selässä on tapahtunut ja kuvausaika pitäisi varata Ventelälle. Pahaa pelkään, että Mona ei enää seuraavaa jälkikautta näe