Tiistaina treenailtiin Iineksen viestiä Kauhalassa ja tällä kertaa mukana oli Anni-koira ohjaajineen. Treenin jälkeen otin Räksyn kanssa vähän tottista: perusasentoa ja parin askeleen siirtymisiä sekä istumisia ja luoksetulon loppuasentoja. Räksy oli oikein aktiivinen.
Keskiviikkona tottista molemmille. Monan kanssa seuraamista (painoi aika runsaasti), täyskäännöksiä (käyttää kyllä peräänsä hyvin, mutta on vähän hidas, tälle nyt ei kamalasti aleta mitään tekemään), liikkeestä seisomisia niin, että vain koskin Monan nenänpäähän, onnistui erittäin hyvin! Loppuun pari eteenmenoa jalikselle, kivaa oli. Mona on kyllä niin ihanan aktiivinen elukka ja jaksaa treenata hyvällä asenteella.
Räksyn kanssa perusasentoja, käännöksiä ja parin askeleen siirtymisiä, pallo näkyvillä -> oikein hyvä ja tosi aktiivinen :) Vähän maahanmenoja "liikkeestä", jotka nopeita. Loppuun leikkimistä.
Torstaina jäljelle molempien kanssa kera JennyL:n ja Lipposen Timon. Räksylle suora, reilu 100 askelta, tyhjiä 1-3 ja lopussa purkki. Kohtuullinen suoritus, jonkun verran viettikatkoksia ja pään nostelua. Viettiä pitäisi saada lisää ihan tosi paljon. Nyt koira on sen näköinen kun olisi päiväkävelyllä...
Monalle n. 800-900 ask.pitkä, vanheni n. tunnin: eka suora n. 250 askelta, kulma vasemmalle, tokalla suoralla muutama kaistanvaihto, suoralla pituutta n. 300 askelta, tokalla suoralla yksi esine. Kolmas suora n. 150 askelta ja vika suora n. 100 askelta ja lopussa esine. Ruokaa laitoin taas ennen paalua, paalulle ja n. 5 askelta paalulta. Muuten ruokaa vähän.
Monan jälki oli ehdottomasti yksi tämän kauden parhaista, harmoninen ja tarkka suoritus. Viettiä ja halua paljon, mutta kuitenkin paketti pysyi nätisti kasassa ja tempo tasaisena. Alku rauhallinen eikä höslännyt, molemmat esineilmaisut oikein hyvät ja kaikki kulmat erinomaiset. Tosi tyytyväinen olin tähän :)
Eilen ja tänään Räksylle jälki, n. 100 askelta ja tyhjiä 1-4. Molemmat jäljet oli tosi surkeita ja omistaja on aivan epätoivon partaalla. Koira on todella passiivinen, keskeyttää jäljestämisen miljoona kertaa eikä sillä ole mitään syytä jäljestää, koska ruoka ei ole sille mitään. Siltä puuttuu kokonaan moottori hommaan. Ihan epätoivoinen fiilis ton kanssa :( Tähän täytyy saada jotain hyviä vinkkejä.
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Räksyn kanssa noutokapulointia melkein joka ilta. Tänään otin ekan hitusen pidemmän pidon ja autoin vähän pitämällä kuonosta. Selkeästi auttoi Räksyä tajuamaan mistä on kyse.


Räksylle madotus tänään ja Mona sai omansa pari viikkoa sitten.