Tänään kannatti treenata, molemmille hyvät treenit.

Räksylle pallojälki, ei nähnyt jäljen tekoa. Pituutta n. 30 askelta eikä ruokaa. Räksy ajoi jäljen intensiivisesti, kävi läpi kaikki askeleet, vaúhtia toki aika runsaasti, mutta ei haittaa nyt. Ilo oli taas ylimmillään kun sai kaivaa pallon maasta :) Seuraavalle jäljelle voisin laittaa vähän ruokaa ja katsoa miten suhtautuu siihen.

Molemmille vielä tottista. Kävin ostamassa oman säädettävän hyppyesteen, joten nyt pääsee sitäkin treenailemaan. Monalle eka paikallamakuun jättöjä. Nyt ei hissannut vaan pysyi hyvin maassa vaikken heti lähtenytkään viereltä. Muutama tämmönen ja lyhyt paikallaolo, johon saatiin hyvää häiriötä kun vierestä meni kolmen rähinäroopen joukkio. Mona ei välittänyt. Liikkeestä maahanmenoja, jotka oli ihan blääh. Mietin takapalkkaa tähän, mutta ei taida olla Monnin juttu. Se jää siihen liikaa kiinni ja seuraaminen kärsii. Joka tapauksessa maahanmeno liikkeestä on huono ja sitä pitää tehdä paljon. Seuraaminen oli tänään ihan hyvää, vähän painaa, mutta siitä ei kai tarvi enää edes erikseen mainita ;) Sitten hyppyä, eka targetilla pelkkää hyppyä ja lopuksi yksi pysäytyksellä, joka oli erihieno :) Nopeesti on tajunnut ton. Loppuun vielä pari luoksetuloa, eka loppuasennon kanssa ja toka vapautuksella.

Räksyn kanssa vähän seuraamista, johon olin tänään erityisen tyytyväinen :) Sitten sekalainen seurakunta maahanmenoja, istumisia, irrotuksia, leikkiä jne mahdollisimman vaihtelevasti. Pari luoksetuloa lyhyeltä loppuasentoon, jotka mallikkaita. Räksynkin kanssa saatiin hyvää häiriötä kun koiria meni paljon ohi -> ei välittänyt. Loppuun leikkiä.

Huomenna sitten varmaan vaan lenkkeilyä ja Räksylle jälki ja ehkä yhtä ipo-koetta katsomaan. Keskiviikkona mahdollisesti jatketaan taas Pekan pureskelua.. Räksyltä jos kysytään niin aika olisi jo ;)